Ningbo Youlin är ett företag som erbjuder allt-i-ett-lösningar för precisions-CNC-bearbetning, CNC-svarvning, CNC-fräsning, metallstämpling, djupdragning, smide, gjutning, investeringsgjutning, pressgjutning, aluminiumsträngsprutning, plastinsprutning, laserskärning och plåt Metalltillverkning i en mängd olika industrier i mer än decenniums år. Produkterna vi tillverkade används främst inom medicin, elektronik, flyg, mekanisk, kommunikation, leksaker, intelligent utrustning och andra industrier.


Vårt företag växte upp snabbt med våra kunder tillsammans, med våra rika erfarenheter och utmärkta kvalitet.


Vårt team följer dig och dina idéer. Accepterar huvudsakligen OEM/ODM-affärer eftersom vi erbjuder konsultgrupp, arbetare med rik erfarenhet, supply chain management, olika lösningar och endast export.


Alla typer av material kan utvecklas och levereras exakt enligt kundens specifikationer, design och krav. Vårt primära uppdrag är att möta kundernas och tjänsternas kvalitetsförväntningar i tid till konkurrenskraftiga priser och att erbjuda precisionsbearbetning och kundanpassade tjänster.


Våra fördelar

Snabba prover

Omfattande designprogramvara gör att provet kan göras inom 7 till 10 dagar.

Överlägsen kvalitet

En komplett uppsättning inspektionsutrustning och kvalitetskontrollprocesser gör utmärkta CNC-bearbetade produkter.

Erfaret team

Vårt team har samlat rik design- och tillverkningserfarenhet av CNC-bearbetningsdelar, CNC-fräsdelar och svarvdelar. Vilket kan skilja oss från andra.

Leverans i tid

En fin fraktprocess och bra leverantör garanterar att vi alltid kan leverera varorna i tid.


Vi har ett erfaret team för OEM-anpassad service, avancerad teknik, utmärkt utrustning, strikt förvaltning är grunden för företagets kontinuerliga utveckling och expansion, och precisionsprodukterna vinner kundernas förtroende. Vi tror att vi genom våra kontinuerliga ansträngningar och strävan kommer att kunna uppnå ömsesidig nytta och win-win med våra kunder!