CNC-bearbetning av aluminium

CNC-bearbetning av aluminium

Anpassade Youlin® CNC-bearbetningsleverantörer i aluminium. Eftersom lättviktsmetaller används i stor utsträckning, blir aluminium CNC-bearbetningsdelar ett urval av många industrier. Vi fokuserar på tillverkning av icke-standardiserade precisionsaluminiumdelar med komplexa strukturer, och är engagerade i att leverera mycket exakta och konsekventa komponenter till våra kunder. Vår avancerade utrustning och skickliga medarbetare för att säkerställa att vårt team upprätthåller en stark konkurrensfördel. Vi har också förbättrat aluminium CNC-bearbetningsprocessen för att förbättra effektiviteten och kvaliteten och fortsätta att möta kundernas produktionsbehov.

Produktdetalj

Anpassade CNC-bearbetningsleverantörer i aluminium. 

Våra eviga strävanden är attityden "beakta marknaden, betrakta seden, betrakta vetenskapen" och teorin om "kvalitet den grundläggande, lita på den första och administrationen den avancerade" för Lägsta pris för Kina OEM Professional Youlin® Aluminium CNC-bearbetning, Vi välkomnar både internationella och inhemska företagspartners hjärtligt och hoppas kunna arbeta tillsammans med dig under överskådlig framtid!
Lägsta pris för Kina CNC-bearbetning av aluminium, vår fabrik insisterar på principen om "kvalitet först, hållbar utveckling" och tar "ärliga affärer, ömsesidiga fördelar" som vårt utvecklingsbara mål. Alla medlemmar tackar hjärtligt för alla gamla och nya kunders stöd. Vi kommer att fortsätta arbeta hårt och erbjuda dig lösningar och service av högsta kvalitet. Tack.

1. Våra möjligheter för CNC-bearbetning av aluminium

Aluminum CNC Machining I allmänhet är Youlin® Aluminium CNC-bearbetning inte en fristående produktionsprocess. När kortsiktiga produktionsbehov når hundratals eller mer behöver du en komplett lösning för att uppnå en mer effektiv, exakt och kostnadseffektiv process.
Vid tillverkning av aluminiumdelar granskar vi varje projekt baserat på delens komplexitet och tillverkningsbarhet, utvärderar produktionskostnaden och skapar en processväg som uppfyller din design och specifikationer.
Vi har kombinerat 3-axlig, 4-axlig och 5-axlig CNC-fräsning, CNC-svarvning och andra tillverkningsprocesser för att utöka tillverkningskapaciteten för aluminium CNC-bearbetningsdelar, klara alla utmaningar med lätthet och spara tid och kostnader. Dessa optimerade processkombinationer inkluderar traditionella processteknologier som EDM, Wire EDM, Pressgjutning, Investment Casting, Aluminium Extrusion och Smide.2. Fördelar med att använda CNC-bearbetningsoperationer i aluminium

✔ Både stark och lätt ✔Utmärkt bearbetningsförmåga ✔Utmärkt korrosionsbeständighet ✔Högre elektrisk ledningsförmåga ✔ Potential för ytfinishing och anodisering ✔ Lägre produktionskostnader ✔ Återvinningsbarhet


3. Produktbeskrivning av våra aluminium CNC-bearbetningstjänster

När man bestämmer den bästa metoden för att tillverka en del är de viktigaste faktorerna:

 • Kids Jump Ball

  Brett utbud av bearbetande aluminiummaterial:

  Aluminium 6061, Aluminium 2024, Aluminium 5052, Aluminium 6063, Aluminium 7050, Aluminium 7075, Aluminium MIC-6

 • Kids Jump Ball

  Ytbehandling:

  Sandblästring, kulblästring, polering, anodisering, oxidation, elektrofores, kromat, pulverlackering och målning

 • Kids Jump Ball

  Anpassade färger:

  Svart, naturlig, blå, grön och olika färger som dina krav

 • Kids Jump Ball

  Olika aluminium CNC-bearbetningsprocesser:

  CNC-aluminiumfräsning, CNC-aluminiumsvarvning, CNC-aluminiumborrning


4. Aluminium CNC-bearbetningsapplikationer

CNC-delar av aluminium kan appliceras på fordon, el, militär, medicin, flyg, kraftgenerering, arkitektur och industriteknik

Aluminum CNC Machining Fordon: Aluminium spelar en allt viktigare roll i moderna bilar. allt fler bildelar tillverkas av aluminium: motorkylare, hjul, stötfångare, fjädringsdelar, motorcylinderblock, transmissionskarosser och karossdelar: motorhuvarna, dörrarna och till och med ramen.

Aluminum CNC Machining Elektricitet: Smartphones, surfplattor, bärbara datorer, platt-TV, datorskärmar och annan elektronik använder i allt större utsträckning aluminium i sin produktion. Aluminium kombinerar skönhet och praktisk, med förmågan att se sofistikerad men ändå pålitlig ut. Dessa är viktiga egenskaper för elektronikindustrin.

Aluminum CNC Machining Militär: Aluminium erbjuder utmärkt korrosionsbeständighet, det tål bättre extrema miljöer. Militären har höga krav när det kommer till styrka och säkerhet. Militärfordon, kroppsrustningar, vapen och annan utrustning klarar några av de svåraste tänkbara förhållanden tack vare aluminium.

Aluminum CNC Machining Medicinsk: Aluminiumanordningar används ofta för ortopediska, endoskopiska, spinal-, trauma- och kirurgiska scenarier. Det är utöver icke-specialiserad sjukhusutrustning, inklusive brickor, sängpannor, behållare och fodral. Aluminium är lättare än rostfritt stål och mer hållbart och hygieniskt än de flesta plaster.

Aluminum CNC Machining Aerospace: Aluminium är idealiskt för flygplanstillverkning eftersom det är lätt och starkt. Aluminium är ungefär en tredjedel av stålets vikt, vilket gör att ett flygplan kan bära mer vikt och eller bli mer bränsleeffektivt. Dessutom säkerställer aluminiums höga motståndskraft mot korrosion säkerheten för flygplanet och dess passagerare.

Aluminum CNC Machining Kraftgenerering: En aluminiumtråd har ett 1,5 gånger större tvärsnitt för att passera samma ström som en koppartråd, men två gånger lättare. Vikt är en av de viktigaste parametrarna för högspänningsledningar som överför kraft över långa avstånd. Därför används endast aluminiumtrådar i huvudledningar.

Aluminum CNC Machining Arkitektur: Aluminium används ofta i byggnader på grund av dess inneboende egenskaper som lätthet och korrosionsbeständighet. Aluminium används i utvändiga fasader, tak och väggar, i fönster och dörrar, i trappor, räcken, hyllor och andra flera applikationer.

Aluminum CNC Machining Industriteknik: Industriteknik har också stort behov av aluminium. Komplicerade maskiner med många rörliga delar, inklusive automatiserad utrustning och robotar, använder aluminium för sin låga vikt och formbarhet. Många ingenjörer vänder sig till aluminium för dess formtillverkningsförmåga, en annan fördel med dess förmåga att ta alla olika former.


5. Vanliga frågor

F: Hur man förbättrar dimensionsstabiliteten i CNC-bearbetningsdelar av aluminium
S: ▶ Eliminera materialets inre spänning
Det vanliga sättet att eliminera inre stress är att använda naturlig eller artificiell åldrings- och vibrationsbehandling. För det andra, att skära av de överflödiga delarna i förväg och fortsätta att bearbeta efter 1-2 timmars naturligt åldrande kan också eliminera deformationen som orsakas av inre stress.
▶Förbättra arbetsstyckets fastspänningsmetod
För fräsning av tunnväggiga aluminiumdelar med dålig styvhet kan följande fastspänningsmetoder användas för att förbättra bearbetningsnoggrannheten:
Använd sugkoppar för att fördela klämkraften jämnt längs den tunna plattan;
Fyll insidan av arbetsstycket med ett medium för att förbättra styvheten.
▶Förbättra verktygets skärförmåga
Verktygets material och geometriska parametrar har en viktig inverkan på skärkraften och skärvärmen. Rätt val av verktyg är viktigt för att förbättra dimensionsstabiliteten.
▶Välj en rimlig bearbetningsprocess
CNC-höghastighetsbearbetningsprocessen är i allmänhet: grovbearbetning – halvfinbearbetning – klara hörnbearbetning – finbearbetning. För detaljer med höga precisionskrav är det nödvändigt att öka antalet halvbearbetningsbearbetningar och behålla en enhetlig bearbetningsmån.
▶Använd lämpliga driftsätt
Välj rätt matningshastighet, spindelhastighet och skärdjup;
Symmetrisk bearbetning för fram- och baksidan av arbetsstycket;
Flerskiktsbearbetning för alla håligheter i arbetsstycket;
Använd borrning och sedan fräsning vid bearbetning av delar med hålrum.

F: Vilken är den vanligaste typen av aluminium som används för CNC-bearbetning?
A: 6061-T6: En av de mest populära aluminiumlegeringarna på marknaden och de flesta tillverkande företag erbjuder den som standardkvalitet för CNC-bearbetning. Det är mångsidigt, lätt att bearbeta.
7075-T6: För applikationer med hög stress eller hög prestanda bör ingenjörer överväga 7075-T6. Denna aluminiumkvalitet är välkänd för sitt utmärkta förhållande mellan styrka och vikt och dess hårdhet kan till och med vara jämförbar med den hos vissa mjukare stål
2024-T4 är en måttlig till höghållfast legering som erbjuder bra utmattningsbeständighet och brottseghet. Aluminium 2024-T4 är inte lika stark som 7075-T6, men den är fortfarande lämplig för flygtillämpningar.

F: Är aluminium bra för bearbetning?
S: Graden i vilken aluminiumlegeringar är bearbetningsbara hänger på de mekaniska egenskaperna såväl som de bearbetningsprocesser som används. Eftersom aluminiumspån är lätt och lätt att forma, anses aluminiumlegeringar vara mer bearbetbara än andra metaller som stål och titan. Aluminium är rikligt och kostnadseffektivt.
Hot Tags: CNC-bearbetning av aluminium, Kina, kundanpassad, OEM, tillverkare, leverantörer, fabrik, tillverkad i Kina

Skicka förfrågan

Relaterade produkter