CNC-svarvbearbetning

CNC-svarvbearbetning

Kina CNC-svarvbearbetningsleverantörer. Youlin är en ledande leverantör av högintegritetstjänster för CNC-svarvbearbetning till en varierad blandning av krävande industrier. Med en energisk personal av tekniskt skickliga tillverkningsproffs, har vi förmågan att hantera jobb av alla storlekar eller geometrisk komplexitet samtidigt som vi uppfyller fasta leveransåtaganden.

Produktdetalj

Skräddarsydda CNC-svarvbearbetningstillverkare

Vårt företag syftar till att arbeta troget, tjäna alla våra framtidsutsikter och arbeta med ny teknik och ny maskin ofta för fabriksgrossist Kina CNC-svarvbearbetning, vi välkomnar nya och åldrade prospekt från alla samhällsskikt för att få tag på oss länge term företagsföreningar och uppnå ömsesidig prestation!
Fabriksgrossist Kina CNC-svarvbearbetning, kvalificerad FoU-ingenjör kan vara där för din konsulttjänst och vi kommer att göra vårt bästa för att möta dina krav. Så kom ihåg att kontakta oss gärna för frågor. Du kommer att kunna skicka oss e-postmeddelanden eller ringa oss för småföretag. Du kan också komma till vår verksamhet själv för att lära känna oss ytterligare. Och vi kommer säkert att förse dig med den bästa offerten och servicen efter försäljning. Vi är redo att bygga stabila och vänskapliga relationer med våra handlare. För att uppnå ömsesidig framgång kommer vi att göra vårt bästa för att bygga ett solidt samarbete och transparent kommunikationsarbete med våra följeslagare. Framför allt är vi här för att välkomna dina förfrågningar om någon av våra varor och tjänster.

1. Vad är CNC-svarvbearbetning (”CNC-svarvning”)?

CNC Lathe MachiningCNC-svarvbearbetning är en tillverkningsteknik som erbjuder specialiserad verktygsskärning utformad för att förvandla metallmaterial till komplexa, smala eller ömtåliga komponenter som kräver snäva toleranser. Arbetsstyckets roterande verkan kallas "svarvning". Det är därför som vissa typer av CNC-svarvbearbetning kallas CNC-svarvning. Vid CNC-svarvbearbetning förflyttas verktygskronan långsamt axiellt och radiellt medan arbetsstycket snabbt vrids för att producera exakta runda former med en ytterdiameter (OD) och en innerdiameter (ID). Många olika typer av strukturer kan bearbetas med verktygsmaskiner, beroende på deras olika branschers behov. De används ofta inom olja och gas, fordon, flyg, medicin, elektronik, gruvdrift, kraftverk, stål- och pappersbruk och varvsindustrin.2. CNC-svarvbearbetningsapplikationer och kvalitet

Precisionen och noggrannheten i CNC-svarvbearbetningsprocessen har gjort den till en mycket använd metod för prototyper, korta serier och högvolymproduktion av precisionssvarvade komponenter för ett varierat sortiment av industrier.


CNC Lathe MachiningTillförlitligheten och exaktheten hos CNC-svarvkomponenter har gjort CNC-svarvbearbetning till den bästa metoden för designers, konstruktionsingenjörer, tillverkningsingenjörer och inköpsagenter. CNC-svarvning är mycket ofta den bästa tekniken för att förverkliga kraven och specifikationerna för design som sträcker sig från LED-belysningskomponenter till tandimplantat till produktion av flygplanssensorer i rostfritt stål.För flyg-, medicin-, kraftgenerering, avancerad elektronik, satellitkommunikation, radar, försvar och andra verksamhetskritiska industrier där kvalitet är avgörande, tar precisions CNC-svarvbearbetning alltid utmaningen att möta de krävande standarderna för dessa industrier. Komponenter för dessa verksamhetskritiska industrier måste tillverkas felfritt till minsta detalj från den första delens godkännande till den sista produktionskörningen.


3. Fördelar med CNC-svarvbearbetning

När man bestämmer den bästa metoden för att tillverka en del är de viktigaste faktorerna:

 • Kids Jump Ball

  Noggrannhet

  – förmåga att möta snäva toleranser.

 • Kids Jump Ball

  Precision, konsekvens och repeterbarhet

  – från den första delen eller artikelinspektionen till den sista delen.

 • Kids Jump Ball

  Prisvärd

  – kostnadseffektiviteten i processen är avgörande för en genomförbar del och designimplementering.

 • Kids Jump Ball

  Storlekskapacitet

  – Processstorleken för CNC-svarvbearbetning måste omsluta diameter- och längdbegränsningarna för delen såväl som det råa stångmaterialet som används för att tillverka delen.


4. Vanliga frågor

F: Vilken produkt är lämplig för CNC-svarvbearbetning?

S: CNC-svarven snurrar ämnet, ett block av metall eller plast, med hög hastighet. Datorn använder sedan ett skärverktyg för att ta bort material från det snurrande ämnet. CNC-svarvar är idealiska för att skapa cylindriska delar. CNC-svarven använder ett tvåaxligt system som endast tar bort material från X- och Y-axeln. Skärningar görs hela vägen runt delen. Svarvar är idealiska för att skapa delar som behöver exakt symmetri.


F: Vad används CNC-svarvmaskinen till?

S: En CNC-svarvmaskin används normalt för att utföra/producera exakta runda former med både en yttre diameter (OD) och en innerdiameter (ID). Praktiskt taget alla typer av strukturer skulle kunna bearbetas med denna verktygsmaskin, beroende på deras behov i olika branscher.


F: Vilka är de olika operationerna som kan utföras på en svarvmaskin?

S: Här går vi igenom typerna av de grundläggande bearbetningsprocesserna på en CNC-svarv.
Hot Tags: CNC-svarvbearbetning, Kina, kundanpassad, OEM, tillverkare, leverantörer, fabrik, tillverkad i Kina

Skicka förfrågan

Relaterade produkter