CNC-bearbetningstjänster

CNC-bearbetningstjänster

Vi tillhandahåller kundanpassade CNC-bearbetningstjänster oavsett komplexitet för produktion av både små och stora serier av delar. Vi har många erfarna ingenjörer som vi kan ge dig en CNC-bearbetningsoffert inom några få gånger. Att begära en offert för CNC-bearbetning är enkelt: skicka mig bara dina filer med ritningar till min e-post, 3D-modeller eller skisser i valfritt populärt format. Vi inspekterar delarna och garanterar deras kvalitet.

Produktdetalj

Kina, leverantörer av anpassade CNC-bearbetningstjänster

följa avtalet", överensstämmer med marknadens krav, ansluter sig till marknadskonkurrensen genom sin goda kvalitet, liksom tillhandahåller ytterligare omfattande och fantastiska tjänster för kunder att låta dem visa sig vara stor vinnare. Utövandet av ditt företag, är kunderna ' uppfyllelse för bästa pris för Kina Precisionsbearbetningsdelar Rostfritt stål CNC-bearbetningstjänster, vi välkomnar nya och gamla konsumenter från alla delar av vardagen att prata med oss ​​för kommande affärsinteraktioner och ömsesidiga prestationer.
Bästa pris för Kina Precision Machining, Machining Services, Vi hoppas att vi kan etablera ett långsiktigt samarbete med alla kunder och hoppas att vi kan förbättra konkurrenskraften och uppnå en win-win-situation tillsammans med kunderna. Vi välkomnar verkligen kunder från hela världen att kontakta oss för allt du vill! Välkommen alla kunder både hemma och utomlands att besöka vår fabrik. Vi hoppas att ha en vinnande affärsrelation med dig och skapa en bättre morgondag.

1. Våra CNC-bearbetningstjänster

CNC Machining ServicesYOULIN CNC Machining Services erbjuder dig en omfattande lösning för snabb prototypframställning och ny produktutveckling. Vi har en komplett uppsättning av avancerad utrustning för att tillhandahålla fleraxlig fräsning och svarvning samt sänk- och tråd-EDM, ytslipning, lasergravering och mycket mer. Vi säkerställer också fullständig efterlevnad av alla råvaror med hjälp av sofistikerad analytisk testutrustning. Vi ägnade oss åt CNC-bearbetning och tillverkning som täcker de flesta av den amerikanska och europeiska marknaden. Vi förväntar oss att bli din långa partner i Kina.


2. Vad är CNC-bearbetningstjänster?

CNC Machining ServicesCNC-bearbetning är en subtraktiv tillverkningsprocess som använder roterande datorstyrda skärverktyg som borrar, pinnfräsar och svarvverktyg för att ta bort material från ett fast materialblock och därigenom forma delen.

Digitala designfiler styr CNC-maskinerna hur man skär blocket (även känd som "arbetsstycket") och flera maskiner kan använda samma designfil samtidigt, vilket avsevärt ökar hastigheten i produktionsprocessen.

CNC-bearbetning är ett gångbart alternativ för tillverkning av delar med en rad olika material, från plast och metall till trä, glasfiber och mer.


3. Fördelar med CNC-bearbetningstjänster

CNC Machining Services har många fördelar för produktutveckling som kan göra den till den idealiska lösningen inte bara för snabb prototypframställning utan även för volymproduktion. Här är vad du bör tänka på.

✔ Snabb borttagning av stora mängder metall samt plasthartser av teknisk kvalitet
✔ Mycket exakt och repeterbar
✔ Utmärkt för att göra komplexa geometrier
✔ Lämplig för många olika typer av underlag
✔ Skalbara volymer från en till 100 000
✔ Låg investering i verktygs- och förberedelsekostnader

✔ Delarna är av full styrka och kan tas i bruk omedelbart
✔ Mångsidig
✔ Snabb vändning
✔ Utmärkt ytfinish
✔ Lätt att anpassa


4. Råmaterial för CNC-bearbetningstjänster

Vi arbetar med ett brett utbud av plast- och metallegeringsmaterial inklusive magnesium, mjukt och rostfritt stål, aluminium, mässing och titan samt styva plasthartser av teknisk kvalitet. Dessa material är en del av vårt standardlager och kan hämtas för omedelbar tillgänglighet från pålitliga leverantörer som har blivit noggrant granskade och godkända av oss. Dessutom kan vi också tillhandahålla specialmaterial som superhårda legeringar – prata bara med våra ingenjörer för att lära oss hur vi kan möta dina behov.

Rostfritt stål

SS303, SS304, SS316, SS316L, SS430 etc.

Stål

Milt stål, kolstål, 4140, 4340, Q235, Q345B, 20#, 45# etc.

Mässing

HPb63, HPb62, HPb61, HPb59, H59, H68, H80, H90 etc.

Koppar

C11000, C12000, C12000, C26000, C51000 etc.

Aluminium

AL6061, Al6063, AL6082, AL7075, AL5052, A380 etc.

Plast

ABS, PC, PE, POM, Delrin, Nylon, Teflon, PP, PEI, Peek. Kolfiber

Övrig

Titan


5. Finisher för CNC-bearbetningstjänster

 • Kids Jump Ball

  Som bearbetad:

  Ytjämnhet kan anges med Ra-värdet. Ra3,2 - 1,6um som standard.

 • Kids Jump Ball

  Putsning:

  Polering är för att delarna ska få en jämnare och ljusare finish.

 • Kids Jump Ball

  Sandblästring:

  Sandblästringsstorlek: 80um som standard. 50-120um tillgängliga.

 • Kids Jump Ball

  Anodiserad:

  Standard: naturlig, svart, röd, grön, blå, gul/guld.


6. Vanliga frågor

F: Är CNC-bearbetning efterfrågad?

S: Idag finns det en stor efterfrågan på anpassade delar och komponenter, i nästan alla branscher. CNC-bearbetning är en process som gör det möjligt för OEM att skapa dessa anpassade delar utan ansträngning. Många OEM-tillverkare har redan införlivat olika typer av CNC-bearbetningstjänster i produktionen.


F: Vad är framtiden för CNC-bearbetning?

S: Flexibilitet för CNC-precisionsbearbetning

CNC-bearbetningstjänster – till exempel borrning, spårfräsning och fräsning – kommer att vara roten till processinnovation. CNC-precisionsbearbetning kommer att bli allt mer avancerad när det gäller prototyper och design på grund av den ökade användningen av fyra- och femaxliga bearbetningstekniker.


F: Vad är prototyper för CNC-bearbetning?

S: CNC-prototypframställning involverar användning av 3D solid modell CAD-designer som indata, och på motsvarande sätt tillverkning av delen direkt från fast material genom en datorstyrd skärnings- och fräsprocess.

Hot Tags: CNC-bearbetningstjänster, Kina, kundanpassad, OEM, tillverkare, leverantörer, fabrik, tillverkad i Kina

Skicka förfrågan

Relaterade produkter