CNC-bearbetning av metall

CNC-bearbetning av metall

OEM CNC-bearbetning av metall tillverkad i Kina. Youlin är specialiserat på metall CNC-bearbetningstjänster såsom rostfritt stål, titan och aluminium. Kan hantera delar inom +/-0,0005 tum tolerans. Tjänsterna inkluderar svarvning, fräsning och stämpling. Betjänar medicin-, flyg-, glas-till-metall-, elektrooptik-, fiberoptik-, mikrovågs-, laser-, keramik-till-metall-, telekommunikations-, kommersiell- och försvarsindustrin. CAD- och STP-filer accepteras.

Produktdetalj

OEM CNC-bearbetning av metall tillverkad i Kina.

Vi har en av de mest innovativa tillverkningsenheterna, erfarna och kvalificerade ingenjörer och arbetare, erkända handtagssystem av god kvalitet och även ett vänligt erfaret inkomstteam före/efter försäljningssupport för tillverkare av Kina OEM högkvalitativ metall CNC-bearbetning, vi inbjuder dig och ditt företag att trivas tillsammans med oss ​​och dela en bländande överskådlig framtid på en världsomspännande marknad.
Tillverkare av Kina CNC, metall CNC-bearbetning, med målet att "noll defekt". Att ta hand om miljön, och social avkastning, vårdpersonal socialt ansvar som egen plikt. Vi välkomnar vänner från hela världen att besöka och vägleda oss så att vi kan uppnå win-win-målet tillsammans.

1. Vad kan vi göra för CNC-bearbetning av metall?

Metal CNC MachiningYoulin tillhandahåller precision CNC-bearbetning av metall för ett brett spektrum av industrier. Vi kan ta på oss mycket korta jobb (mindre än 100 stycken), men vår specialitet är volymjobb på 1 000 till 10 000 stycken. Vi kör också jobb med över 1 miljon delar. Vanliga material för oss är mässing, aluminium, 300- och 400-seriens rostfria stål, stål och en mängd olika plaster. Vi har ofta ytterdiametertoleranser på +/-.0002″ (.005 mm) på våra maskiner. För närmare toleranser kommer vi att slipa de slutliga diametrarna. Våra metall CNC-bearbetningsförmåga, erfarenhet och engagemang för optimala resultat har gett oss ryktet som den metallverkstad du ringer när det måste göras rätt. Besök vår portfölj av genomförda projekt eller kontakta oss för en offert för CNC-bearbetning av metall idag.


2. Hur fungerar CNC-bearbetning av metall?

Metal CNC MachiningEn CNC-maskin får en specifik koduppsättning. Koden talar om för maskinen var och hur man skär material från ämnet. CNC-maskinkoden innehåller en lista med instruktioner om hur man skapar detaljen. Instruktionerna är en del av en CAD-fil (Computer Aided Design) som innehåller koden som behövs för att skapa delen. Koden kommer först att tala om för maskinen var verktygstipset ska placeras, sedan hur snabbt verktygstipset ska snurra och slutligen till vilka koordinater verktygstipset ska flytta. CNC-maskiner använder koordinater på en inställd axel. Vi använder fleraxliga CNC-maskiner, vilket gör att delar kan skäras på X-, Y- och Z-axlarna. CNC-maskiner skär delar med extrem precision. Eftersom maskinen är datorstyrd kommer varje efterföljande del att vara exakt densamma som den första, vilket gör replikeringen snabb och enkel.


3. Metall CNC-bearbetningsmaterial

  • Aluminium
  • Mässing
  • Rostfri
  • Titan
  • Specialstål
Metal CNC Machining

Aluminium är en mycket seg metall, vilket gör den lätt att bearbeta. Materialet har ett bra hållfasthet-till-viktförhållande och finns i många typer för en rad applikationer.
✔6061-T6 ✔5052 ✔1060 ✔3003 ✔4130 ✔4140 ✔5083 ✔6082 ✔5A12 ✔7075 ✔5052 ✔2024 ✔1100 ✔3004 ✔5754 ✔6063 ✔7050 ✔5A02

Metal CNC Machining

Mässing har önskvärda egenskaper för ett antal tillämpningar. Den har låg friktion, har utmärkt elektrisk ledningsförmåga och har ett gyllene (mässings) utseende. Det används ofta i delar som behöver en stor belastning.
✔C36000 ✔C37800 ✔C27400 ✔C10200 âœ"CW617N ✔HPb59-1

Metal CNC Machining

Rostfritt stål har en hög temperaturbeständighet, med god oxidationsbeständighet och korrosionsbeständighet. Det används ofta i maskindelar, konstruktionsindustridelar etc.
✔303 ✔304 ✔316 ✔316L ✔420 ✔430

Metal CNC Machining

Titanlegering används ofta inom bilindustrin på grund av sin låga vikt, höga hållfasthet och goda korrosionsbeständighet.
âœ"Titan Grade 2 ✔ Titanium 6Al-4V

Metal CNC Machining

Specialstål är ett slags stål med speciell sammansättning, speciell produktionsprocess, speciell struktur och prestanda, som kan möta speciella behov. Jämfört med vanligt stål har specialstål bättre hållfasthet och seghet, fysikaliska egenskaper, kemiska egenskaper, biokompatibilitet och tekniska egenskaper. Det används ofta i maskiner, bilar, militärindustri, kemisk industri, hushållsapparater, fartyg, transport, järnväg och andra områden.
âœ"Verktygsstål ✔Lagerstål âœ"Märksstål ✔Höghastighetsstål ✔Tungsten stål ✔Manganstål ✔Molybdenstål ✔Tungsten kromstål


4. Metall CNC-bearbetningsgranskning

Metal CNC MachiningMetall CNC-bearbetning erbjuder kunderna ett exakt och repeterbart sätt att tillverka prototyper av delar eller små produktionsserier. Innan du bestämmer dig för CNC-bearbetning av metall finns det flera variabler att ta hänsyn till. Metallens hårdhet kommer att påverka hur lång tid som krävs för att bearbeta delen. Hårdare metaller, som kolstål, kräver en lägre skärhastighet. En lägre skärhastighet tar längre tid att ta bort material från ämnet. Anpassad aluminiumbearbetning kan göras nästan fyra gånger så snabbt eftersom aluminium är ett mjukare material. Typen av metall kan också i hög grad påverka den slutliga kostnaden. Var noga med att överväga typen av metall och dess kostnad när du gör preliminära prisuppskattningar.


Metall CNC-bearbetning är en idealisk tillverkningsprocess för små serier av metalldelar, speciellt när det handlar om prototyper eller låga volymer.


Youlin erbjuder flera sekundära processer för CNC-bearbetade komponenter. Efter att metalldelen har bearbetats kan den skickas för anodisering, plätering eller pulverlackering.


Vi är specialiserade på anpassad aluminiumbearbetning men kan enkelt arbeta med en mängd olika metaller för att tillfredsställa kundernas behov.


5. Vanliga frågor

F: Vad kan du göra med en CNC-maskin av metall?

S: CNC-bearbetning vinner snabbt mark i modebranschen på grund av den kreativitetsfrihet som den tillåter. Du kan skapa ringar, broscher, armband, örhängen, manschettknappar, slipsklämmor, halsband, bälteshuvuden och till och med flugor med CNC-maskiner.


F: Vilket är det svåraste materialet att bearbeta?

S: â—†Tungsten har den högsta draghållfastheten av någon naturlig metall, men den är skör och tenderar att splittras vid stöten.

â—†Titan har en draghållfasthet på 63 000 PSI.

â—†Krom, på Mohs skala för hårdhet, är den hårdaste metallen som finns.


F: Vilken metall är lättast att bearbeta?

S: Mässing, känt för sin stabilitet och låga hållfasthet, är ett av de enklaste och mest kostnadseffektiva materialen att bearbeta. Denna typ av bearbetning används inom en mängd olika applikationer och industrier. varav några inkluderar medicin, konsumentvaror och elektriska.
Hot Tags: Metall CNC-bearbetning, Kina, kundanpassad, OEM, tillverkare, leverantörer, fabrik, tillverkad i Kina

Skicka förfrågan

Relaterade produkter