CNC-bearbetning i mässing

CNC-bearbetning i mässing

Mässing är en av de enklaste metallerna att bearbeta, med många års erfarenhet och beprövad expertis gör vår mässingsbearbetningsförmåga oss att leverera högprecisionsdetaljer och komponenter som matchar dina designspecifikationer. Vi använder avancerad CNC-bearbetningsteknik i mässing för att säkerställa perfekt precision och repeterbarhet, oavsett om du behöver en handfull prototyper eller hela produktionskörningar med mängder i tiotusentals. Oavsett hur enkel eller komplex din design kan vara, kommer vi att ge dig de felfria mässingsdelarna som ditt projekt kräver.

Produktdetalj

1. Våra tjänster för CNC-bearbetning av mässing

Teamet på Youlin har decennier av kombinerad erfarenhet av CNC-bearbetning av mässing och kan leverera precisionsdetaljer med toleranser på ±0,0005†eller bättre. Vi arbetar med alla sorter och legeringar av mässing för att tillverka allt från rördelar till komponenter för avancerade elektroniska enheter. Vänligen kontakta oss för specifika materialfrågor eller om du behöver en specialitet eller legering. Vi erbjuder också en rad sekundära operationer för att ge ytterligare värde till våra mässingsbearbetningstjänster. Vid behov kan vi tillhandahålla värmebehandling, ytbehandling med mera för att spara tid och pengar på ditt projekt.
Gör Youlin till ditt förstahandsval för precisionsbearbetning av mässing. Vi har kompetensen och kunskapen för att leverera högkvalitativa, snäva toleransdelar som uppfyller dina unika krav. Begär en offert på mässings CNC-bearbetning eller kontakta oss för att diskutera ditt projekt.


2.6 Potentiella fördelar med CNC-bearbetning av mässing

Följande tips hjälper dig att förstå varför CNC-bearbetning av mässing aldrig går ur modet.
â— Höghastighetsbearbetning:

Brass CNC Machining Mässing erbjuder utmärkt bearbetbarhet som ibland kallas 100 % bearbetbarhet. De mekaniska egenskaperna hos denna legering är hög hållfasthet, hög draghållfasthet och skjuvhållfasthet. Dessa egenskaper bidrar till bearbetningshastigheten vid användning av mässing. Forskningen visar att CNC-tillverkning av mässing kan utföras med en hastighet som är 5 till 20 % högre än andra CNC-bearbetningsprocesser av metall.
â— Precisionsbearbetning och dimensionsstabilitet:
Mässing är välkänt för sin formstabilitet och lämpar sig även för tillverkning med strikt tolerans. På grund av mindre deformationsfaktor och hög slagtålighet förblir mässingskomponenter formstabila.
â— Hög kompatibilitet mellan arbetsstycke och verktyg:
Vid CNC-bearbetning av mässing finns det försumbar spånbildning, därför är verktygsslitage minimalt. I allmänhet är mässingsstångsarbetsstycken att föredra för CNC-bearbetning. Dessa arbetsstycken är mycket kompatibla med alla typer av CNC-bearbetningsverktyg. Verktygets hållbarhet och friktionsfri bearbetning ger högre bearbetningsproduktivitet.
â— Tillgänglighet av olika materialkvaliteter:
Precis som koppar finns mässing i olika kvaliteter. Följande mässingskvaliteter används vanligtvis i mässings CNC-bearbetningsprocessen.
â—‹Mässing C35300:
Mässing C35300 används för komponenter som kräver korrosionsbeständighet, mindre driftsfriktion, högre immunitet mot slitage.
â—‹Mässing C36000:
Mässing C36000-kvalitet används för komplicerad detaljtillverkning. Komplexa komponenter kräver exakt dimensionell tillverkning. Denna kvalitet erbjuder överlägsen bearbetningsförmåga och verktyg för materialkompatibilitet.

â— Högre produktivitet och vinst:
Brass CNC Machining Eftersom mässings CNC-bearbetning är en snabb och exakt bearbetningsprocess ökar processeffektiviteten. Mässing är jämförelsevis ett ekonomiskt bekvämt material, därför gynnar det kapitalinvesteringen för bearbetningsmaterial. Verktygets hållbarhet i denna process är högre, därför minskar kostnaden för att ofta byta verktyg. Tillsammans med allt krävs inte efterbearbetningsbehandlingar i denna process. Dessa faktorer leder sammantaget till högre produktivitet och vinst.

â— CNC-bearbetning i mässing är miljövänlig:
Mässing är en kopparlegering som behåller de kemiska eller fysikaliska egenskaperna hos naturlig koppar. Men några egenskaper förbättras i denna legering. Därför är materialet i denna process miljövänligt. Tillsammans med det injicerar inte mässings CNC-bearbetning några skadliga gaser eller kemikalier i miljön. Det är en noll skrotprocess eftersom utelämnat material kan återvinnas till 100 % effektivitet. Därför är detta en grön bearbetningsprocess.


3. Vanliga frågor

F: Vad är tips för CNC-bearbetning av mässing?
S: Dessa tips hjälper dig att uppleva mer framgång när du CNC-bearbetar mässing:
Hårdmetallskärverktyg eller fräsar med hårdmetallskär kan förbättra materialavlägsningshastigheten och förlänga verktygets livslängd.
Låt kvarnarna köra en högre hastighet.
Använd spindelfoder för att skydda utrustningen, arbetsstycket och maskinoperatörer.
Snabbare bearbetningshastigheter och högre kvalitet i mässingsvarvning eller fräsning kan uppnås genom att minska spelet för att dämpa vibrationer och eliminera stångpiskan.
Korrekt programmering är väsentligt vid CNC-bearbetning av mässing, till exempel genom att använda rätt G-kod för att ställa in spindelhastighet och operationer baserat på kraven i ditt projekt.

F: Är mässing lättare att bearbeta än aluminium?
S: Mässing är ett av de enklaste materialen att bearbeta, speciellt i jämförelse med aluminium. Där aluminium ofta kan fästa vid bearbetningsverktyg, verkar mässing fästa mindre vid verktyg under bearbetning.

F: Kan man bearbeta mässing utan kylvätska?
S: Snabbt, långsamt eller nästan vad som helst däremellan, om du lär dig att bearbeta är det en bra metall för att komma igång. Såvida du inte har flishögar i en ficka, behöver mässing sällan kylvätska. Liksom andra mjuka metaller kan den här metallen bli gummiaktig, men oftare än inte är spånen lätt att rensa med någon form av skärare.
Hot Tags: Mässing CNC-bearbetning, Kina, kundanpassad, OEM, tillverkare, leverantörer, fabrik, tillverkad i Kina

Skicka förfrågan

Relaterade produkter