Precisions CNC-bearbetning

Precisions CNC-bearbetning

OEM Precision CNC-bearbetning tillverkad i Kina. Youlin är dedikerad till att producera högkvalitativa precisions-CNC-bearbetningsdelar och produkter som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar. Med intern ingenjörshjälp, ett komplett utbud av tjänster och förmågan att tillhandahålla prototyper och kort- och långtidsproduktion, är vi din one-stop-shop för precisions-CNC-bearbetning.

Produktdetalj

OEM Precision CNC-bearbetningsleverantörer

Vi betonar framsteg och introducerar nya varor på marknaden varje år för tillverkare för Kina Precision CNC-bearbetning, vårt lab är nu "National Lab of diesel engine turbo technology", och vi äger en professionell FoU-grupp och komplett testanläggning.
Tillverkare för Kina Precision CNC-bearbetning, vårt företag har alltid insisterat på affärsprincipen "Kvalitet, ärlig och kunden först" genom vilken vi har vunnit förtroende hos kunder både hemma och utomlands. Om du är intresserad av våra varor, tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

1. Våra precisions-CNC-bearbetningsmöjligheter

Precision CNC MachiningYoulin har specialiserat sig på snäv tolerans, högprecisions CNC-bearbetning i många år. Genom att arbeta utifrån kunddesigner och använda avancerad CNC-bearbetnings- och svarvteknik, producerar vi skräddarsydda prototyper med nära tolerans och produktionsdelar från ett brett utbud av material. Vi tillhandahöll precisions-CNC-bearbetningstjänster till många typer av omfattande industrier inklusive fordons-, jordbruks-, möbeltillverkare, hälsovårds- och konsumentvaruindustrier. Volym är aldrig ett problem och produktionsserier med hög och låg kapacitet är lätt inom räckhåll. Vi har erfarenheten och expertis för att leverera även de mest komplexa delarna med perfekt noggrannhet och repeterbarhet.


2. Fördelar med precision CNC-bearbetning

Precision CNC MachiningDe stora fördelarna med precisions-CNC-bearbetning inkluderar tillverkning av komplexa delar med en hög grad av noggrannhet samtidigt som lägre produktions- och installationskostnader bibehålls. Precision CNC-bearbetning hjälper till att förbättra den övergripande noggrannheten eftersom det är en pålitlig och fullt utvecklad teknik som i hög grad eliminerar risken för mänskliga fel. Dessutom, genom att frigöra tid från operatörer inom produktionsprocessen, kan uppmärksamheten fokuseras på kvalitetssäkringar och erbjuda projektöversyn, vilket hjälper till att säkerställa att de detaljerade kraven för produktionsprocesser uppfylls. När det gäller minskningen av kostnaderna minskar Precision CNC Machining inte bara kostnaderna genom att minska behovet av skickliga operatörer utan minskar också den totala mängden materialavfall.

En annan fördel med Precision CNC Machining är förbättringen av arbetsflöden från CNC-prototyper till fullskalig produktion. På prototypnivå tillåter CNC-maskiner utvecklare att snabbt bygga funktionella konstruktioner som kan användas för testning. Sedan, när en efterfrågan ökar på marknaden, kan CNC-bearbetning snabbt möjliggöra en övergång till fullskalig utveckling. Vid varje steg minskas handläggningstiderna dramatiskt, vilket ger företag möjlighet att kraftigt minska missade alternativkostnader.


3. Precisions CNC-bearbetning i metaller, legeringar

Youlin expertis och avancerad CNC-teknik gör det möjligt för oss att producera högprecisionsdetaljer från ett brett spektrum av metaller. Oavsett om du behöver standardaluminium, mässing och rostfritt stål, eller speciallegeringar som volfram och magnesium, kan vi upprätthålla de snäva toleranser och överlägsen precision som dina produkter kräver.

  • Aluminium
  • Mässing
  • Rostfri
  • Titan
  • Plast
  • Specialstål
Precision CNC Machining

Aluminium är en mycket seg metall, vilket gör den lätt att bearbeta. Materialet har ett bra hållfasthet-till-viktförhållande och finns i många typer för en rad applikationer.
✔6061-T6 ✔5052 ✔1060 ✔3003 ✔4130 ✔4140 ✔5083 ✔6082 ✔5A12 ✔7075 ✔5052 ✔2024 ✔1100 ✔3004 ✔5754 ✔6063 ✔7050 ✔5A02

Precision CNC Machining

Mässing har önskvärda egenskaper för ett antal tillämpningar. Den har låg friktion, har utmärkt elektrisk ledningsförmåga och har ett gyllene (mässings) utseende. Det används ofta i delar som behöver en stor belastning.
✔C36000 ✔C37800 ✔C27400 ✔C10200 âœ"CW617N ✔HPb59-1

Precision CNC Machining

Rostfritt stål har en hög temperaturbeständighet, med god oxidationsbeständighet och korrosionsbeständighet. Det används ofta i maskindelar, konstruktionsindustridelar etc.
✔303 ✔304 ✔316 ✔316L ✔420 ✔430

Precision CNC Machining

Titanlegering används ofta inom bilindustrin på grund av sin låga vikt, höga hållfasthet och goda korrosionsbeständighet.
âœ"Titan Grade 2 ✔ Titanium 6Al-4V

Precision CNC Machining

Plast är ett av de mest använda materialen i världen på grund av dess starka korrosionsbeständighet, hållbara, vattentäta, låga vikt, låga kostnader och enkla bearbetning.
✔ ABS âœ"Acetal [Delrin] ✔ Akryl âœ"G-10 Garolite ✔Nylon 6/6 âœ"KIT âœ"Polykarbonat âœ"PTFE [Teflon] âœ"Polypropen

Precision CNC Machining

Specialstål är ett slags stål med speciell sammansättning, speciell produktionsprocess, speciell struktur och prestanda, som kan möta speciella behov. Jämfört med vanligt stål har specialstål bättre hållfasthet och seghet, fysikaliska egenskaper, kemiska egenskaper, biokompatibilitet och tekniska egenskaper. Det används ofta i maskiner, bilar, militärindustri, kemisk industri, hushållsapparater, fartyg, transport, järnväg och andra områden.
âœ"Verktygsstål ✔Lagerstål âœ"Märksstål ✔Höghastighetsstål ✔Tungsten stål ✔Manganstål ✔Molybdenstål ✔Tungsten kromstål4. Vanliga frågor

F: Vad är skillnaden mellan CNC-bearbetning och precisionsbearbetning?

A: Det ligger i namnet, verkligen. Precisionsbearbetning är satt till en högre standard.

â—†Toleransstandarden för en CNC-maskin är vanligtvis 0,008†eller 0,005â€

â—†Toleransstandarden för precisionsbearbetning kan vara så nära som 0,0001â€

Låter inte mycket, eller hur? Men den lilla ökningen som tillhandahålls av precisionsbearbetningsteknik gör att din tillverkare kan göra komplexa former omöjliga med standard CNC eller handbearbetning. Inom flyg- och bearbetning av medicinsk utrustning kan det vara en fråga om liv eller död att uppfylla exakta specifikationer.

 

F: Vilka är tre karriärer som precisionsbearbetning kan förbereda dig för?

A: Programmering av CNC-verktygsmaskiner och manuella verktygsmaskiner.

Designa effektiva delar och program med CAD/CAM-applikationer.

Läsa och tolka tekniska tryck och mått.

Kommunicera med andra yrkesverksamma som ingenjörer eller programmerare.

 

F: Vad är precisionstillverkning?

S: Precisionstillverkning definieras som tillverkning av enskilda delar med extrem noggrannhet. Denna typ av bearbetning används för att tillverka delar till olika maskiner, inklusive medicinsk, flyg- och annan industri som kräver att identiska delar skapas i stora kvantiteter.
Hot Tags: Precisions-CNC-bearbetning, Kina, kundanpassad, OEM, tillverkare, leverantörer, fabrik, tillverkad i Kina

Skicka förfrågan

Relaterade produkter