CNC-bearbetning i rostfritt stål

CNC-bearbetning i rostfritt stål

OEM CNC-bearbetningsfabrik i rostfritt stål. Youlin är en av de pålitliga tillverkarna av precisionsdelar för CNC-bearbetning av rostfritt stål i Kina. Vårt avancerade CNC-bearbetningscenter för rostfritt stål ger dig allsidiga vårdtjänster som våra erfarna projektingenjörer och maskinister kommer att analysera ditt projekt noggrant och bearbeta det med den mest effektiva bearbetningsprocessen för att möta din designspecifikation, samtidigt som du optimerar din tid och kostnad.

Produktdetalj

OEM CNC-bearbetningsfabrik i rostfritt stål.

"Styra standarden genom detaljerna, visa kraften efter kvalitet". Vår organisation har strävat efter att etablera ett mycket effektivt och stabilt medarbetarteam och utforskat en effektiv högkvalitativ kommandometod för högt anseende CNC-bearbetning av rostfritt stål i Kina. Vi ser fram emot att ta emot dina förfrågningar snabbt.
Högt anseende Kina Skräddarsydd CNC-bearbetning av rostfritt stålRostfritt stål CNC-bearbetning, skräddarsydda maskinbearbetade delar, De är hållbara modellering och marknadsför väl över hela världen. Under inga omständigheter försvinner nyckelfunktioner på kort tid, det är en borde i ditt fall personligen av fantastisk kvalitet. Styrd av principen om försiktighet, effektivitet, union och innovation. verksamheten gör en fantastisk ansträngning för att utöka sin internationella handel, höja sitt företag. bygga och förbättra sin exportskala. Vi är övertygade om att vi kommer att ha en levande framtid och att distribueras över hela världen under de kommande åren.

1. Specialist för CNC-bearbetning av rostfritt stål

Stainless Steel CNC MachiningPrecisionsdelar för CNC-bearbetning av rostfritt stål blir ett val för många industrier på grund av dess önskvärda fysiska egenskaper! Fördelarna nedan har gjort delar och produkter av rostfritt stål till ett hållbart val för många industrier och applikationer, även om de är särskilt gynnade inom medicin, bil, flyg, hälsovård och hemelektronik. Medan det bästa och snabbaste sättet att göra delar av rostfritt stål är CNC-bearbetning, särskilt CNC-fräsning med rostfritt stål som når långt och brett.

Vi är fast beslutna att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vår breda erfarenhet i kombination med vår expertis har hjälpt oss ta oss an olika komplexa projekt med lätthet. Vår långa lista med glada och nöjda kunder är ett bevis på vårt engagemang för att tillhandahålla kvalitetstjänster till snabbaste handläggningstider. Kontakta oss eller begär en offert idag för att använda våra CNC-bearbetningstjänster i rostfritt stål.


2. Fördelar med CNC-bearbetning av rostfritt stål

Stainless Steel CNC Machiningâ— Stor precision och hög tolerans säkerställer högkvalitativa delar av rostfritt stål
â— Tids- och kostnadsbesparande, stor hastighet för CNC-bearbetning av rostfritt stål
â— Tillåter att beställda produkter tillverkas exakt enligt de angivna specifikationerna
â— Komplexa delar av rostfritt stål för högteknologisk industri kan bearbetas


3. Materialkvalitet och tillämpning av CNC-bearbetning av rostfritt stål

Rostfria stål är höglegerade stål med överlägsen korrosionsbeständighet mot kol och låglegerade stål. Detta beror till stor del på deras höga krominnehåll, med de flesta kvaliteter av rostfria stållegeringar som innehåller minst 10 % av grundämnet.
Rostfritt stål kan delas in i en av fem kategorier: Austenitisk, Ferritisk, Martensitisk, Nederbördshärdad (PH) och Duplex. I varje kategori finns det en grundläggande legering för allmänt bruk. Därifrån görs små förändringar i sammansättningen av basen för att skapa specifika egenskaper för olika applikationer.
För referens, här är egenskaperna för var och en av dessa grupperingar, samt några exempel på de populära kvaliteterna och deras vanliga användningsområden.

Kategori

Egenskaper

Populära betyg

Vanliga användningsområden

Austenitisk

Icke-magnetisk, enastående korrosions- och värmebeständighet.

304, 316

Utrustning för livsmedelsförädling, hängrännor, bultar, muttrar och andra fästelement.

Ferritisk

Magnetisk, lägre korrosions- och värmebeständighet än austenitisk.

430, 446

Bildelar och köksmaskiner.

Martensitisk

Magnetisk, måttlig korrosionsbeständighet – inte för kraftig korrosion.

416, 420, 440

Knivar, skjutvapen, kirurgiska instrument och handverktyg.

Nederbördshärdad (PH)

Starkast kvalitet, värmebehandlingsbar, kraftig korrosionsbeständighet.

17-4 PH, 15-5 PH

Flyg- och rymdkomponenter.

Duplex

Starkare blandning av både austenitisk och ferritisk.

244, 2304, 2507

Vattenreningsverk, tryckkärl.


4. Vanliga frågor

F: Varför välja CNC-bearbetning av rostfritt stål?
S: Rostfritt stål är en av de mest populära industrilegeringarna för många CNC-bearbetningsprojekt, på grund av dess utmärkta fysiska egenskaper. Metallen har en mycket hög draghållfasthet och har hög motståndskraft mot korrosion och slitage, vilket resulterar i ökad produkthållbarhet och dellivslängd. Den har också god bearbetbarhet och svetsbarhet för att matcha dina specifika bearbetningsbehov, samt hög duktilitet och formbarhet för att uppfylla specifikationskraven för alla projekt.

F: Hur skiljer man mellan SS304 och SS316?
S: Rent estetiskt är det ingen skillnad mellan de två; Faktum är att det enda sättet att skilja mellan dem är att testa dem kemiskt. Den största skillnaden mellan SS304 och SS316 är att SS316 har tillsats av molybden. Det ger en högre korrosionsbeständighet, speciellt mot klorider och klorerade lösningar.

F: Vilken kvalitet av rostfritt stål rostar inte?
S: Austenitiska rostfria stål som 304 eller 316 har höga mängder nickel och krom. Kromet förenas med syret innan järnet hinner vilket bildar ett kromoxidskikt. Detta lager är mycket korrosionsbeständigt vilket förhindrar rostbildning och skyddar den underliggande metallen.




Hot Tags: CNC-bearbetning av rostfritt stål, Kina, kundanpassad, OEM, tillverkare, leverantörer, fabrik, tillverkad i Kina

Skicka förfrågan

Relaterade produkter